Introductie Combilo Food Solutions
De productielocatie van Combilo Food Solutions gaat officieel van start!
Wat doen we
Combilo Food Solutions gaat met groot enthousiasme de strijd aan om voedselverspilling te voorkomen in de traditionele wereld van groente en fruit. De nieuwe Combilo-onderneming heeft het afgelopen jaar een duurzame en veelzijdige eigen productielocatie gebouwd waar natuurlijke ingrediënten gemaakt worden van groente en fruit. Het eerste ‘target’ is de Nederlandse paprika, die in een vernieuwde maar verse vorm haar weg vindt binnen de voedingsmiddelenindustrie.
Duurzaam houdbaar
In een wereld waarin voedselverspilling een zeer groot probleem is en de behoefte aan duurzame voedselproductie toeneemt, spelen de ontwikkelingen van nieuwe halffabricaten een cruciale rol.
“We kiezen voor processen die het product ten goede komen, voedselverspilling in de keten voorkomt en de smaak behoudt en zelfs versterkt. Het resultaat is een duurzaam houdbaar product dat breed toepasbaar is en in diverse industrieën.” Aldus Rudy Toet, mede-oprichter van Combilo Food Solutions.
Innovatief productieproces
We geloven in een verantwoorde voedselproductie en nemen actief maatregelen om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. In ons productiecentrum kunnen we een zo breed scala aan groenten en fruit verwerken tot nieuwe ingrediënten. Een win-win situatie waarbij voedsel niet onnodig verspild wordt en waar voedselverwerkende bedrijven hun voordeel mee kunnen doen.
Het product kan op verschillende manieren worden verpakt, zoals in een duurzame kartonnen IBC’s of in 5 kg zakken. Door ons innovatieve productieproces zijn we ook in staat om klant specifieke recepten te produceren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op via foodsolutions@combilo.nl